Choď na obsah Choď na menu
 


19. 7. 2012

Napíšte mi

 

Ak by ste sa ma chceli spýtať na čokoľvek ohľadom mojich kníh, vyjadriť svoj názor, či iba tak pokecať o knihách, napíšte mi sem alebo: avaeva.srank@gmail.com 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

IZABELA I,II

izabela benkova, 6. 4. 2013 18:03

dobrý den,
velmi sa mi pačili vaše knizky IZABELA , fakt super pútave čitanie milujem historicke pribehy / asi vdaka svojmu menu / ked sa drzia aj udalosti
chcela by som vediet pokračovanie nebude tretia čast , lebo sa mi
to skončilo nedokončene :))

uz sa tešim nadalši roman hriechy mocných - kupim si ju v juni na svoje narodeniny

Re: IZABELA I,II

E. A. Šranková, 7. 4. 2013 17:07

Príjemné nedeľné popoludnie, Izabela /máte krásne starobylé meno ;)/, pre autora nemôže byť nič radostnejšie, ako keď sa stretáva s pozitívnym ohlasom na svoju prácu. Vedomie, že príbeh, ktorý stvoril, zanechal v čitateľovi príjemný dojem, je viac než potešujúce - ďakujem Vám za Vaše slová. :)
Asi Vás nepoteším, ale pokračovanie Izabely nechystám (v blízkej budúcnosti určite nie, momentálne mám rozpracované dva iné príbehy a teraz sa naplno venujem jednému z nich), Notre-Dame uzavrel jednu etapu Izabelinho života. Myslím, že jej bolo dopriate nájsť to, čo hľadala. :)
Milá Izabela, verím, že Hriechy mocných sa Vám budú páčiť. Možno pri ich čítaní nájdete malý dielik, ktorý Vám doplní skladačku. ;)

So srdečným pozdravom, autorka.

Izabela

Paula Meili, 16. 1. 2013 14:03

Dobry Den. Prave som docitala druhu cast Izabela II. V tieni Notre-Dame. Gratulujem , vyborny Roman velmi ma zaujal kedze milujem historiu. Mam otazu: bude aj dalsia cast ?? A kedy?? Prehladala som Internet ale nic som nenasla. Dakujem

Re: Izabela

E. A. Šranková, 16. 1. 2013 15:45

Milá Paula,
mám radosť, a veľkú, že sa Vám Izabela II páčila; že zaujala, pretože názory na román sú rôzne. Dámy, ktoré majú rady klasický happyend, neboli veľmi spokojné, teší ma však, že si Izabela našla skupinu čitateliek/čitateľov, ktorým sa páčia prekvapivé konce. :-)

Paula, príbeh Izabely a Andrého sa uzavrel, ale myslím, že Vás poteším. V júni 2013 vyjde román Hriechy mocných, ktorý je akýmsi nultým príbehom románov o Izabele. V ňom sa dozviete, ako a najmä prečo to všetko začalo. Pre čitateľov, ktorí sa k Izabele ešte nedostali, to bude samostatná kniha, pre fanúšikov akési pokračovanie.
Prajem Vám všetko dobré a ďakujem za milé slová. :)

Re: Re: Izabela

Paula Meili, 19. 1. 2013 10:56

Ohh Dakujem.. Izabela je naozaj perfektna kniha aj ked sa nekonci tak ako by si ju viacero citateliek prialo. Myslim , ze ak by bola dalsia cast nepriala by som si happyend priamo ale tiez otvorene s prekvapenim a pre fantaziu. Uz sa tesim na Hriechy mocnych..
Zijem v zahranici a som strasne rada ze sa ku kniham dostanem vpodobe e-knih. Historiu svetovu ci Slovensku sme sa ucily v skolach a tymto sposobom si ju znovu ozivujeme. Mozem povedat, ze ako sme sa ju ucily na Slovensku sa ju nikde neucia. Moja dcera lutuje ze nechodila na Slovensku do skoly.
Prajem vam Vela uspechov a nam citatelkam Vase knihy. Dakujem

Re: Re: Re: Izabela

E. A. Šranková, 19. 1. 2013 16:47

Pani Paula, rovnako Vám prajem všetko dobré. :-)

Je úžasné, že knihy slovenských autorov si nachádzajú čoraz viac čitateľov medzi našimi rodákmi žijúcimi v zahraničí.

Srdečne Vás pozdravujem, ďakujem za krásne slová.

Poďakovanie

Gabriela Wagnerová, 4. 11. 2012 17:24

Pani Eva, práve som dočítala Izabelu II. Skutočne fantázia, máte talent. Veľmi pútavo sa mi čítalo. Už sa teším na Váš ďalší román. Veľa úspechov do ďalšej práce. Vaša čitateľka

Re: Poďakovanie

E. A. Šranková, 5. 11. 2012 13:35

Milá pani Wagnerová,

z celého srdca Vám ďakujem - dojali ste ma. Veľmi sa teším, že sa Vám Izabela II páčila. :-)
Vari dlho nepotrvá a dočkáme sa ďalšieho románu. :))

Srdečne Vás pozdravujem.

Ahoj

Ľudmila Gabčová, 25. 10. 2012 17:17

Evička, viem, že sa ti splnil sen. Som veľmi rada, že ti to vyšlo a že makaš na tom, čo ťa naozaj posilňuje a baví. Ja ti z celeého srdiečka prajem, aby si napísala množstvo krásnych románov a v tvojom súkromnom živote veľa lásky a porozumenia.

Re: Ahoj

E. A. Šranková, 26. 10. 2012 17:09

Milá Ľudka, zo srdca ti ďakujem - už je to dávno, čo som iba začínala, našťastie to vyšlo.
Úprimne verím, že sa máš krásne, všetko dobré želám - tebe i tvojim najbližším. :-)
pa

Výborne...

Jana Pronská, 1. 8. 2012 20:23

Milá Evka, vždy som Ti fandila a aj budem. Nech sa darí Tvojej stránke a hlavne tvorbe, pretože si výborná, úžasná spisovateľka, ktorá má čo povedať, ktorá napíše historický román pútavo, fundovane. Drž sa - teším sa na ďalší príbeh, ktorý si nenechám újsť.

Re: Výborne...

E. A. Šranková, 2. 8. 2012 15:31

Milá Janka, ďakujem Ti z celého srdca. Si skvelá priateľka a talentovaná spisovateľka, ktorej romány si našli cestu k mnohým srdiečkam.
Všetko dobré aj Tebe, už sa teším na Prekliatu lásku. :-)
Objímam Ťa, pa.

:-)

Vesna, 23. 7. 2012 9:22

Naozaj krásna stránka, so srdca jej prajem vysokú návštevnosť a veľa veľa spokojných čitateľov, ktorí sa k Tvojim príbehom budú stále vracať:-) A veľmi sa teším na novú knižku, už nech je vonku. A verím, že čoskoro prídu ďalšie a ďalšie knižky. Držím všetky prsty;-)

Re: :-)

Ava, 23. 7. 2012 14:50

Vesni, vrelá vďaka. :)

Obe veríme v čosi, čo sa musí podariť, a ono to vyjde, uvidíš!!! Objímam Ťa, drž sa. :))

Pekne, pekne! :-)

Daniela, 23. 7. 2012 1:26

Milá moja, krásnu stránku si si spravila. Prajem Ti veľa návštevníkov a teším sa na ďalšie príspevky, ktoré budú nasledovať po vydaní druhého dielu Izabely. Mimochodom, už sa nemôžem dočkať, kedy bude na svete. :-) Evička, želám Ti veľa šťastia a inšpirácie. Objímam Ťa.

Re: Pekne, pekne! :-)

Ava, 23. 7. 2012 14:45

Srdiečko, ďakujem Ti. Z času na čas pribudnú nové príspevky, zamerané najmä na to, čomu sa naplno venujem, ale i čo-to iné.

Dlho trvalo, kým som sa k stránke "dokopala", ale napokon som sa rozhodla a už to išlo. :))

Danielka, rovnako Ti prajem veľa šťastia a inšpirácie, nech Ťa pani Múza neopúšťa, aby sme už v krátkej dobe mohli čítať ďalšiu peknú knihu od Teba. :)

keď napíšte, tak píšem

Margit, 23. 7. 2012 0:41

Milá Evka, prečítala som si všetko na tvojej stránke, som nadšená a samozrejme, že pyšná na Teba, želám Ti aby sa Ti darilo.

Re: keď napíšte, tak píšem

Ava, 23. 7. 2012 14:38

Z celého srdca ďakujem - za podporu, za všetko... :-)

pozdravček

Enri, 22. 7. 2012 18:10

Vraj ti mám napísať, tak píšem :-) Pekná stránka, želám jej aj tebe všetko dobré. Ja už tiež dávno uvažujem nad vlastnou stránkou, ale... niet toho, kto by mi ju urobil. Možno raz, keď tie motyke budú strieľať. Všetko dobré, Avuška moja! :-)

Re: pozdravček

Ava, 22. 7. 2012 18:47

Enri, ďakujem ti za prianie, teší ma, že sa ti páči. :)

Vystrelí, uvidíš, že vystrelí!!! Aj tebe všetko dobré, moje, som s tebou! :-)